vrijdag 18 februari 2022

Hemelcertificaat


Nu de coronapandemie toch wel op z'n retour lijkt te zijn rijst de vraag wat we aanmoeten met al die test- en vaccinatiepaviljoens die her en der in ons land door de GG en GGD van gemeenschapsgeld zo nijver zijn opgebouwd. 

De locaties zijn over het algemeen goed bereikbaar, de mensen weten ze inmiddels goed te vinden en herbestemming ligt in lijn met de duurzaamheidsmode. Maar een herbestemming als wat? Buurthuis, evenementenlocatie, nachtclub, daklozen- of migrantenopvang?

Ik stel voor dat we in de medische zorghoek blijven en er paviljoens voor vrijwillige preventieve postnatale abortus (VPPA's) in gevestigd worden. Speciaal voor al die landgenoten die continu opzien tegen de gevaren van het leven. Ziekte - al dan niet viraal, ongelukken - windgebonden of niet, algehele malaise en moderne gekte. Men is er in één keer vanaf met een VPPA.

Om de kosten te dekken kan men er voor een gering bedrag ook een voucher bij kopen die in te wisselen is voor toegang tot een hiernamaals naar keuze. Zeg maar een hemelcertificaat, een nirvanapas, een permanente vergunning voor de eeuwige jachtvelden of visgronden.

Een oplossing met alleen maar voordelen, te veel om op te noemen, maar u kunt ze zelf vast wel bedenken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten